Pihakivillä monipuolinen ja omaperäinen piha

Kivet ovat puutarhassa sekä kauniita että käytännöllisiä. Betoniset pihakivet ovat kaiken lisäksi helppo asentaa ja niitä on useita kokoja ja värejä, joten voit vaivatta luoda omaperäisen ympäristön. Muoto, koko ja väri sekä niiden yhdisteleminen ovat ratkaisevia tekijöitä valinnassa, hintaa tietenkään unohtamatta. Valintaa tehdessäsi, suosittelemme sinua ottamaan  huomioon toimivuuden, omat mieltymykset sekä talon julkisivun ja muun lähiympäristön. Näin kiveys onnistuu parhaiten. Älä hutiloi päällystettävän alueen pohjatyön kanssa, se on onnistuneen lopputuloksen kannalta kiveyksen tärkein osatekijä.

Pihakiveyksen hyödyt

  • kestää suuria ajoneuvokuormia ja akselipainoja
  • sopii erittäin hyvin pintoihin, joihin liittyy korkea mekaaninen kuluminen
  • omaa muuttumattoman kantavuuden korkeissa lämpötiloissa
  • säilyy muuttumattomana öljytahroista ja polttoaineista huolimatta
  • omaa alhaisen kunnossapitotarpeen
  • omaa pitkän teknisen elinkaaren
  • mahdollistaa alhaisemman rengaskulman
  • vaatii vähemmän valaistusta kirkkaamman värinsä ansiosta

Suosituimmat pihakivet Benders Troja Antik ja Labyrint Antik löytyvät monessa eri koossa.

Muurikivet

Meillä on suuri valikoima muureja tukimuureista vapaasti seisoviin muureihin. Samoin kuin pihakiveystä tehtäessä on pohjatyö ratkaisevassa asemassa myös kun rakennetaan muureja. Huolellisesti tehty pohjatyö takaa suoran ja näyttävän muurin, joka kestää. Voit rakentaa myös muurin itse. Silloin suosittelemme Labyrint Antik Maxi ja Megastone –lajikkeita. Me autamme sinua valitsemaan käyttötarkoitukseen sopivia kiviä.

Reunakivet

Kehystä nurmikkosi kauniisti ja helpota ruohon leikkaamista tai siisti kukkapenkkisi kauniilla reunakivillä. Meiltä löytyy myös kovempi reunakivi, joka sopii esimerkiksi jalkakäytäviin.

Muut kivet

Meiltä löytyy myös erilaisia stepping stone -polkukiviä, betonisia lautoja ja kantoja, liuskekiviä, graniittia sekä graniittisia koristepalloja ja kompasseja ym. Erikokoisia luonnonkiviä toimitetaan kätevästi Big Bag -säkeissä. Kivillä voit kaunistaa talon alustaa, kukkapenkkejä, ulkotiloja ja käytäviä. Meiltä saat myös erikokoisia ja erivärisiä koristekiviä Big Bag -säkeissä tai ämpäreittäin.

Muut tuotteet

Granitprodukter

Skiffer yta

Skiffer

Ett vit hus med dekorsten på framgården

Dekorsten

Kullersten

En mur med några små buskar ovanpå

Mur

Fiberduk

Fiberduk