Olemme maarakennuksen ja pihatöiden ammattilaisia

Teemme työt puolestasi ja myymme tarvitsemasi tuotteet unelmapihasi toteuttamiseen. Huolehdimme pihatyöstä, pihapintojen päällystämisestä, salaojituksista sekä kaivuutöistä. Tehtäväksesi jää vain valita laajasta valikoimastamme sinulle mieluisat kivet. Meiltä löytyy erikokoisia, erivärisiä ja eri käyttöön tarkoitettuja piha-, muuri-, reuna- sekä koristekiviä.

Meiltä löytyy myös Drive-In mahdollisuus. Drive-In noutopiste on tarkoitettu sinulle jos haluat  rakentaa itse ja kätevästi noutaa tarvitsemiasi tuotteita. Saat meiltä pihakiviä, multaa, hiekkaa, haketta, kuorikatetta, koristekiviä ja muita tuotteita. Vaihtoehtoisesti, toimitamme mielellään haluamasi tuotteet kotiisi kätevissä Big Bag -säkeissä. Näin voit jättää kuljetushuolesi meille ja keskittyä rakentamiseen.

Myymme ruotsalaisia Folkpoolin uima-altaita, jotka sopivat kaikentyyppisiin pihoihin sekä ympärivuotiseen käyttöön tarkoitettuja porealtaita. Suoritamme asennuksen ja hoidamme kaikki työvaiheet helposti ja kätevästi.

Osaava ja kokenut henkilökuntamme on palveluksessasi. Veloituksetta tarjoamme sinulle neuvontapalveluamme ja autamme sinua mielellämme. Ota yhteyttä tai tule käymään Pihacenterissä, Västerbyssä, Tammisaaressa. Esitteiden lisäksi, meiltä löydät takuulla myös  inspiraatiota!

Referenssit

Olemme yli 15 vuoden ajan toteuttaneet maarakennukseen ja pihasuunnitteluun liittyviä töitä.

Pääyhteistyökumppanit

Benders logo