Slider

Olemme maarakennuksen ja pihasuunnittelun ammattilaisia

Teemme työt puolestasi ja myymme tarvitsemasi tuotteet unelmapihasi toteuttamiseen. Huolehdimme pihasuunnittelusta, pihapintojen päällystämisestä, salaojituksista sekä kaivuutöistä. Tehtäväksesi jää vain valita laajasta valikoimastamme sinulle mieluisat kivet. Meiltä löytyy erikokoisia, erivärisiä ja eri käyttöön tarkoitettuja piha-, muuri-, reuna- sekä koristekiviä.

Meiltä löytyy myös Drive-In mahdollisuus. Drive-In noutopiste on tarkoitettu sinulle jos haluat  rakentaa itse ja kätevästi noutaa tarvitsemiasi tuotteita. Saat meiltä pihakiviä, multaa, hiekkaa, haketta, kuorikatetta, koristekiviä ja muita tuotteita. Vaihtoehtoisesti, toimitamme mielellään haluamasi tuotteet kotiisi kätevissä Big Bag -säkeissä. Näin voit jättää kuljetushuolesi meille ja keskittyä rakentamiseen.

Myymme ruotsalaisia Folkpoolin uima-altaita, jotka sopivat kaikentyyppisiin pihoihin sekä ympärivuotiseen käyttöön tarkoitettuja porealtaita. Suoritamme asennuksen ja hoidamme kaikki työvaiheet helposti ja kätevästi.

Osaava ja kokenut henkilökuntamme on palveluksessasi. Veloituksetta tarjoamme sinulle neuvontapalveluamme ja autamme sinua mielellämme. Ota yhteyttä tai tule käymään Pihacenterissä, Västerbyssä, Tammisaaressa. Esitteiden lisäksi, meiltä löydät takuulla myös  inspiraatiota!

Ajankohtaista

Pihacenter on suljettu kauden 2020 osalta

Kiitos kaikille asiakkaille! Nähdään taas huhtikuussa. Jos tarvitsette jotain syksyn aikana, ota yhteyttä puh. 019-203 700.

Pihacenter aukeaa!

Kevät on saapunut ja sää on mitä mainioin pihatöitä ajatellen. Pihacenter aukeaa jälleen lauantaina 11.4. klo 10. Tervetuloa!

Upeat liiketilat myynnissä

Olemme muuttamassa uuteen toimipisteeseen ja upea liiketilamme on myynnissä. Jos kiinnostuit, ota yhteyttä Tommy Fagerholmiin! Puh. 0400 471 497.

Kotiinkuljetukset turvallisesti

Jos et halua tulla käymään voit myös tilata tuotteet helposti suoraan kotiisi esim. Big Bag -säkeissä. Otathan yhteyttä, niin pistämme...

previous arrow
next arrow
Slider

Referenssit

Olemme yli 15 vuoden ajan toteuttaneet maarakennukseen ja pihasuunnitteluun liittyviä töitä.

Pääyhteistyökumppanit

Benders logo