Pihakivet ja muurit

Kivimalleja on mista valita! Kivete ulkotiloihin, pysäköintialueille,muurien ja tukimuurien rakentamiseen, reunakivet ja korisetkivet ym. Valikoimastamme läydät melkein kaiken, erikokoisia,erivärisiä ja eri tarkoituksiin tarkoitettuja kiviä. Kivetykset eivät ainoastaan ole näyttäviä, ne ovat ennen kaikkea käytännöllisiä.

Markkinoiden suosituimmat ovat Bendersin Troja Antik ja Labyrint antik. Kiviä on erikokoisia ja eripaksuisia, ulkotiloihin sopivia tai autoliikennettä kestäviä.

Hyviä muurikivien vaihtoehtoja tee-se-itse-rakentajalle ovat Labyrint antik Maxi ja Megastone. On aina vain pidettävä mielessä että käyttää tarkoitukseen sopivaa kiveä. Annamme mielellämme hyviä neuvoja ja vihjeitä.

Reunakivet luovat kauniin ja siistin kokonaisuuden. Nurmikon voi reunustaa reunakivillä, ja nurmikon leikkaaminen käy helpommin. Voit myös kaunistaa kukkapenkin reunakivillä. Meiltä saa myös kestävimpiä korokkeisiin ja jalkakäytäviin sopivia reunakiviä.

Meillä on myös laaja valikoima erilaisia stepping stone-polkukiviä, laudan/kannon näköisiä betonisia pihalaattoja, liuskekiviä, graniittikiviä, graniittisia koristepalloja, kompasseja jne.

Erikokoisia luonnonkiviä toimitetaan kätevästi suursäkeissä. Kivillä voit kaunistaa talon alustaa, kukkapenkkejä, ulkotiloja ja käytäviä. Vain mielikuvitus on rajana.

Meiltä saat myös erikokoisia ja erivärisiä koristekiviä. Ne ovat ostettavissa suursäkeissä tai ämpäreittäin.

DSC00089 2001945 Bender Labyrint Makro antik grå 640x427 
DSC 0225 1  IMG 1395© TOFAG 2013. Terms of Use. Created by MR MEDIA