Marksten och Murar

 

 Det finns mycket att välja mellan. Sten för uteplatser, gångar, parkeringar, murar, stödmurar, kantstenar och prydnadssten mm. I vårt sortiment finns det mesta, olika storlekar, färgsättningar och till olika ändamål. Det är inte bara estetiskt snyggt med en stenläggning det är också väldigt praktiskt!

 

Benders Troja Antik och Labyrint antik är favoriterna på marksten. Dom finns i flera olika storlekar och tjocklekar beroende på om man vill lägga dem på sin uteplats eller om de skall hålla för biltrafik..

Bland murstenen är det Labyrint antik Maxi och Megastone som är ett bra alternativ vör "självbyggaren". Väldigt enkla att lägga men man skall komma ihåg att använda rätt sten för rätt ändamål. Vi hjälper dig gärna med råd och tips!

Kantsten skapar en vacker inramning och det ser "helt och snyggt" ut. Varför inte rama in gräsmattan och göra det enklare att klippa på så vis? Eller fixa snygga blomrabatter med kantstenar? Hos oss får man även starkare kansten som passar bra till refuger och trottoarer. 

 

Dessutom finns många olika trampstenar eller så kallade "stepping stones", plankor/stubbar av betong, skiffersten, granti, prydnadsbollar i granit , kompass i granit mm.

 

Natursten i olika storlekar finns bekvämt i Våra big bags säckar, med dessa kan du fixa snyggt runt sockeln, blomsängar, uteplatser, gångar , ja det är bara fantasin som sätter gränser.

 

Prydnadssten av olika storlekar , färger finns även i Big bags eller i mindre ämbar hos oss!

DSC00089 2001945 Bender Labyrint Makro antik grå 640x427  DSC 0225 1 IMG 1395

 

© TOFAG 2013. Terms of Use. Created by MR MEDIA