splsh fi

Ajankohtaista:

Toimitukset

DSC08659


Toimitukset kulkevat joka viikko ja  pyrimme yhdessä asiakkaan kanssa sopimaan parhaasta mahdollisesta toimituspäivästä.
Jos toivoasi tuote ei ole varastossa, tilaamme sen heti seuraavassa tilauksessa. Toimitusaika vaihtelee 1-2 viikkoon, sesongin mukaan tai jos on kyseessä kivi, irtotuote kuten multa, hiekka ym. Lisätietoja saa ottamalla meihin yhteyttä!

Pyrimme toimittamaan tuotteet päiväsaikaan. Jos asiakas ei ole kotona, hän voi merkata mihin kohtaan hän toivoo kuljettajan purkavan lastin. Tämä toimii yleensä hyvin.

PIHACENTER

IMG 1458Löydät meitä Vesterbyssä, Tammisaaressa. Tule ja hae oma esitteesi ja innostu! Saat neuvot ja apua meidän henkilökunnasta ihan ilmaista!.Tässä löydät meitä.

BIG BAGS

DSC03100
Toimitamme siististi ja mukavasti kotipihaan multaa,hiekkaa,soraa,haketta ja kuorikatetta 700L suursäkeissä.Lue lisää

DRIVE-IN

IMG 4924
Tarvitsetko pienempiä määriä multaa, kuorikatetta, haketta,soraa tai hiekka? Lastaamme suoraan perävaunuun! Lue lisää!

KIVET JA MUURIT

IMG 0794
Ulkotilat, pihakäytävät,tukimuurit ja pysäköintialueet, kaikkeen läytyy sopivia kiviä. Myymme ja varastoimme Bendersin sekä Rudus Kiviä . Tule ja Ihastu!Lue Lisää!

TOIMITUKSET

IMG-20160518-WA0002 2
Tuotteemme ovat usein melko painavia, mutta kuorma-autoolla toimitamme ne helposti kotiisi. Kuorma-auton 10 metrinen nosturi helpottaa kuorman sijoittamista toivtulle paikalle. Lue Lisää!

PORE-JA UIMA-ALTAAT

IMG 6179
Oma maa mansikka, muu maa mustikka! Peräti 38 eri porealtaasta tai 6 eri uima-altaasta läydät varmasti omasi, ja viihdyt taatusti paremmin kotona!Lue Lisää!
© TOFAG 2013. Terms of Use. Created by MR MEDIA