splsh fi

Ajankohtaista:

Pihakivet ja muurit

Kivimalleja on mista valita! Kivete ulkotiloihin, pysäköintialueille,muurien ja tukimuurien rakentamiseen, reunakivet ja korisetkivet ym. Valikoimastamme läydät melkein kaiken, erikokoisia,erivärisiä ja eri tarkoituksiin tarkoitettuja kiviä. Kivetykset eivät ainoastaan ole näyttäviä, ne ovat ennen kaikkea käytännöllisiä.

Markkinoiden suosituimmat ovat Bendersin Troja Antik ja Labyrint antik. Kiviä on erikokoisia ja eripaksuisia, ulkotiloihin sopivia tai autoliikennettä kestäviä.

Hyviä muurikivien vaihtoehtoja tee-se-itse-rakentajalle ovat Labyrint antik Maxi ja Megastone. On aina vain pidettävä mielessä että käyttää tarkoitukseen sopivaa kiveä. Annamme mielellämme hyviä neuvoja ja vihjeitä.

Reunakivet luovat kauniin ja siistin kokonaisuuden. Nurmikon voi reunustaa reunakivillä, ja nurmikon leikkaaminen käy helpommin. Voit myös kaunistaa kukkapenkin reunakivillä. Meiltä saa myös kestävimpiä korokkeisiin ja jalkakäytäviin sopivia reunakiviä.

Meillä on myös laaja valikoima erilaisia stepping stone-polkukiviä, laudan/kannon näköisiä betonisia pihalaattoja, liuskekiviä, graniittikiviä, graniittisia koristepalloja, kompasseja jne.

Erikokoisia luonnonkiviä toimitetaan kätevästi suursäkeissä. Kivillä voit kaunistaa talon alustaa, kukkapenkkejä, ulkotiloja ja käytäviä. Vain mielikuvitus on rajana.

Meiltä saat myös erikokoisia ja erivärisiä koristekiviä. Ne ovat ostettavissa suursäkeissä tai ämpäreittäin.

DSC00089 2001945 Bender Labyrint Makro antik grå 640x427 
DSC 0225 1  IMG 1395PIHACENTER

IMG 1458Löydät meitä Vesterbyssä, Tammisaaressa. Tule ja hae oma esitteesi ja innostu! Saat neuvot ja apua meidän henkilökunnasta ihan ilmaista!.Tässä löydät meitä.

BIG BAGS

DSC03100
Toimitamme siististi ja mukavasti kotipihaan multaa,hiekkaa,soraa,haketta ja kuorikatetta 700L suursäkeissä.Lue lisää

DRIVE-IN

IMG 4924
Tarvitsetko pienempiä määriä multaa, kuorikatetta, haketta,soraa tai hiekka? Lastaamme suoraan perävaunuun! Lue lisää!

KIVET JA MUURIT

IMG 0794
Ulkotilat, pihakäytävät,tukimuurit ja pysäköintialueet, kaikkeen läytyy sopivia kiviä. Myymme ja varastoimme Bendersin sekä Rudus Kiviä . Tule ja Ihastu!Lue Lisää!

TOIMITUKSET

IMG-20160518-WA0002 2
Tuotteemme ovat usein melko painavia, mutta kuorma-autoolla toimitamme ne helposti kotiisi. Kuorma-auton 10 metrinen nosturi helpottaa kuorman sijoittamista toivtulle paikalle. Lue Lisää!

PORE-JA UIMA-ALTAAT

IMG 6179
Oma maa mansikka, muu maa mustikka! Peräti 38 eri porealtaasta tai 6 eri uima-altaasta läydät varmasti omasi, ja viihdyt taatusti paremmin kotona!Lue Lisää!
© TOFAG 2013. Terms of Use. Created by MR MEDIA